STEG 1:

För att registrera dig fyller du i anmälningsformuläret online på följande länk:

Fyll i formuläret

Välj startdatum och slutdatum för din kurs, typ av kurs samt boendetyp och datum om du vill att vi ska ordna boende åt dig.

Ange vilken spanskanivå du har för närvarande, så att vi kan ta emot dig på bästa sätt. När du gjort din anmälan kommer vi att skicka ett online-nivåtest till dig och första kursdagen gör du ett muntligt prov.

I den nedre högra delen av formuläret finns det en sektion för anmärkningar. Här kan du ange om du har några speciella önskemål för kursen eller boendet. Till exempel boende med icke-rökare, speciell kosthållning för boende med måltider, specifika mål du vill uppnå med kursen, etc.

När vi tagit emot din ifyllda anmälan kontaktar vi dig för att bekräfta bokningen.

STEG 2:

För att slutföra din anmälan måste du betala en depositionsavgift på 100€ för kursen och 25€ för bokning av boende, om du vill boka ditt boende genom oss.

Betalningssätt:

På vår webbsida genom online-betalning..

Banköverföring (studenten står för alla bankavgifter):

Bankuppgifter:

Mottagare: SPANISH HOUSE IDIOMAS S.L
Kontonummer: 2100 2104 11 0200311892
IBAN-kod: ES 69 2100 2104 1102 0031 1892
Swift-kod: CAIXESBBXXX
Bank: La Caixa
Bankens adress: Calle Sierpes 85, 41004 Sevilla, España

STEG 3:

När vi har tagit emot din depositionsavgift skickar vi en bekräftelse och en faktura till dig. Resterande belopp bör betalas en vecka innan du anländer till vår skola.

Vi kommer också att skicka dig en länk till ett nivåprov och viktig information om din ankomst i Sevilla och första kursdagen.

STEG 4:

(Bara om du har bokat boende med oss)

Det är viktigt att du skickar information om din ankomst och ditt flyg till oss. Vi ordnar så att någon finns på plats för att ta emot dig i det boende du valt.

En vecka före din ankomst skickar vi alla uppgifter om ditt boende till dig.

Från Sevillas flygplats kan man ta sig till stadens centrum med buss eller taxi. Vi erbjuder även transfer från Sevillas flygplats till boendet, från dörr till dörr.

Om du är intresserad av denna privata transfertjänst så säg bara till oss.

STEG 5:

(Bara om du behöver studentvisum för att resa in i Spanien)

Om du behöver ett studentvisum för att resa in i Spanien måste du skicka en kopia av ditt pass till oss. Du kommer att behöva betala hela kursavgiften i förväg för att få ett intyg från oss som du kan använda för att ansöka om studentvisum.

Om du har nekats visum har du rätt att begära att hela beloppet betalas tillbaka (förutom en administrativ avgift på 100€). Med begäran bör man bifoga ett officiellt brev från Spaniens ambassad som intygar att studentvisum inte har beviljats.

Begäran om återbetalning ska skickas till oss minst 30 dagar före kursens startdatum. Efter detta datum kommer inga ansökningar om återbetalning att godtas. Vi informerar om att inga återbetalningar sker utan det officiella intyg från Spaniens ambassad som nämns ovan. Ingen annan typ av dokument är giltigt. I händelse av återbetalning står studenten för alla bankavgifter.

Vårt mål är att göra din ankomst och din vistelse hos oss så bra som möjligt.

Tveka inte att kontakta oss om du undrar över någonting, vi svarar gärna på alla dina frågor.