Gå en spanskakurs på Giralda Center

Spansk språkskola i Sevilla. Ha roligt samtidigt som du lär dig spanska.

Skolan
Över 30 års erfarenhet av att lära ut spanska och Sevillas bästa läge.

Spanskakurser
Spanskakurser i Sevilla, Spanien. Vi erbjuder 14 typer av spanskakurser.

Aktiviteter och utflykter
En spännande djupdykning I den spanska kulturen och livsstilen. Ha roligt samtidigt som du lär dig spanska!

Är du nyfiken på våra spanskalektioner? Ta en titt.

Take advantage of the best prices in Seville.

NO ENROLMENT FEE | NO BOOK FEES
On top of your course, we give you 8 extra hours of afternoon or evening activities per week, FREE, so you get the most out of your stay in Seville.

30 års erfarenhet av spanskaundervisning

Tusentals studenter som är nöjda med sina framsteg,
det är vi stolta över. Tack!

ENJOY SEVILLA!

All our Courses include:

8 hours of cultural activities per week.

A weekend activity on Saturday.

FREE OF CHARGE!

Want to learn more?

The 2016 Excellence Award

Giralda Center´s Students
have rated your overall service as excellent.

Allt om vår spanskaskola i Spanien

Giralda Center Spanish House är en språkskola som ligger i Sevillas historiska kvarter, där vi har undervisat språk sedan 1983.

Läs mer om vår spanskaskola

Giralda Center ligger i hjärtat av Sevilla

Vår centralt belägna byggnad har utsikt över Murillo-parken och murarna på Alcazar-slottet, ett stenkast från Sevillas universitet.

 

Små grupper och klasser

Max 10 studenter per klass i alla våra spanskakurser, för att främja övning av språket och personlig uppmärksamhet för att möta studenternas behov.

Över 30 års erfarenhet av att undervisa spanska

Vi har undervisat spanska sedan 1983 till tusentals studenter från över 35 nationaliteter.

Ett stort utbud av olika spanskakurser

Kurser anpassade till olika studentprofiler, från tonåringar (13-16) till vuxna (17-65+). På Giralda Center finns det något för alla!.

Våra lokaler

18 rymliga klassrum, takterass, vackra omgivande trädgårdar – en perfekt miljö för kommunikation och inlärning.

Vårt kulturella program och utflykter

Njut av det bästa Sevilla och södra Spanien har att erbjuda på din fritid; sightseeing, monument, spansk mat, lantliv och stränder.

Alla våra spanskakurser i Spanien

Vår undervisningsstil bygger på konstant övning i verkliga kommunikativa situationer.

Detta är vår mest populära spanskakurs. Det är ett välbalanserat alternativ som garanterar snabba framsteg på alla områden av språkinlärningen: hörförståelse, talförmåga, läsning och skrivning. Samtidigt har du gott om ledig tid på eftermiddagar och kvällar för att ta del av allt Sevilla har att erbjuda.

Om du verkligen tar dina spanskastudier på allvar och vill öva och förstärka dina kunskaper lite mer innehåller denna kurs 5 respektive 10 timmar per vecka med extralektioner på eftermiddagarna i mycket små grupper. Denna kurs är också ett bra alternativ om du bara ska vara i Spanien en kort tid och vill få ut så mycket som möjligt av vistelsen.

Kombinera förmiddagarnas intensivlektioner med privatlektionernas fördelar på eftermiddagarna. Privatlektionerna är helt anpassade till dig och du bestämmer vad som ska ingå i dem.

Vår intensiva spanskakurs på förmiddagarna som förbättrar din allmänna spanskanivå kombineras med extra privatlektioner på eftermiddagarna som är inriktade på dina yrkesbehov: det kan t.ex. vara affärsspanska, juridisk spanska, medicinsk terminologi eller översättning.

Giralda Center ingår i Instituto Cervantes nätverk av ackrediterade språkskolor och är även medlem av Fedele och därför man kan skriva examen för DELE-diplomen på vår skola. Vi erbjuder två olika format av förberedande kurser för DELE-examen: året runt erbjuder vi kombinerade kurser eller korta, intensiva förberedelserkurser som hålls i två veckor före provdatumen.

Privata spanskalektioner, som är tillgängliga året runt, där du bestämmer antal timmar, datum och innehåll. En helt skräddarskydd kurs som uppfyller dina specifika behov för spanska och där du bestämmer takten.

Ett utmärkt tillfälle att berika din upplevelse: efter den intensiva spanskakursen på förmiddagen kan du lägga till en extralektion på eftermiddagen med valfritt innehåll. Vi erbjuder bland annat matlagning, flamenco och kulturell fördjupning.

Det bästa sättet att förbättra din spanska i ett yrkesmässigt sammanhang och samtidigt få erfarenhet från företag eller organisationer inom branscher som turism, hotell och restaurang, kommunikation, juridik, medicin, utbildning, frivilligorganisationer och marknadsföring.

Spanien är världsledande inom hotellbranschen och prestigefulla spanska hotellkedjor finns över hela världen. Giralda Center erbjuder dig chansen att få yrkeserfarenhet med betalda arbeten inom hotell på spanska fastlandet, Balearerna och Kanarieöarna, året runt.

Denna kurs är utformad för studenter som vill gå på ett spanskt universitet efter gymnasiet i sitt hemland. Giralda Center erbjuder ett speciellt förberedande program i två delar: språkträning och förberedande grundkurs.

För varje år är det fler familjer som vill semestra I Spanien och kombinera det med en gemensam spanskakurs. Giralda Center erbjuder olika typer av boende i centrala Sevilla och vår erfarenhet av skräddarsydda kurser kombinerade med kulturella aktiviteter. En unik och oförglömlig upplevelse för hela familjen.

Giralda Center har stor erfarenhet av att organisera spanskakurser för skolor, institutioner och universitet. Vi utformar skräddarsydda program enligt din organisations behov, eller erbjuder möjligheten att integrera dina studenter i våra intensiva spanskakurser. Giralda Center har stor erfarenhet av att organisera spanskakurser för skolor, institutioner och universitet. Vi utformar skräddarsydda program enligt din organisations behov, eller erbjuder möjligheten att integrera dina studenter i våra intensiva spanskakurser.Vi ordnar boende, försäkring, kulturella program, resor och andra tjänster som du kan behöva under din vistelse i Spanien.

Med detta alternativ kan du delta i en av våra intensivkurser på förmiddagarna och arbeta som au pair hos en spansk familj i Sevilla.

På Giralda Center har vi stor erfarenhet av att skicka erfarna och professionella spanskalärare utomlands för att återskapa fördjupningskursen i studentens hemland.

Spanish courses in Spain

Börja någon av våra spanskakurser varje måndag

Vi är ackrediterade av Instituto Cervantes, en garanti för akademisk kvalitet.

Avtal

CervantesSom en del av Instituto Cervantes nätverk av ackrediterade center, och medlem av Fedele, är Giralda center ett examenscenter för DELE-diplom.

Vi erbjuder två olika format för förberedande kurser för DELE-examen; året-runt kombinerade kurser eller strikt intensiv förberedelsekurser bara 2 veckor före examensdatumen.

Become a partner

Universidad de Sevilla
Fedele
Ees
Csn
Español en Andalucía
Instituto Cervantes

Giralda Center

Vi tror på människor och det som gör dem unika.

Vi står för kreativitet i klassrummet.

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda dig den bästa upplevelsen.

Vår största tillfredsställelse är våra studenters framsteg.

Engagemang, entusiasm, innovation och hårt arbete är vår skolas kännetecken.

Och av alla de anledningarna ser vi fram emot att träffa dig.

Gör Giralda till ditt val!

Lär dig mer om oss

Skolan ligger i Sevillas historiska centrum

Avda. Menéndez Pelayo 16, 41004, Seville. Spain

Giralda Center map

Våra omgivningar

Giralda Center map