14 olika spanskakurser anpassade till olika typer av studenter.
  Alla kurser erbjuds på samtliga nivåer: från nybörjare till avancerad.
  Max tio studenter per kurs för att garantera övning.
  Maximal flexibilitet: kurser från en vecka till ett helt läsår.
  8 tim./vecka med kulturella aktiviteter ingår i våra kurspriser.
  Vi har öppet året runt: du kan börja din kurs vilken måndag som helst.

Intensiv spanskakurs

Detta är vår mest populära spanskakurs. Det är ett välbalanserat alternativ som garanterar snabba framsteg på alla områden av språkinlärningen: hörförståelse, talförmåga, läsning och skrivning. Samtidigt har du gott om ledig tid på eftermiddagar och kvällar för att ta del av allt Sevilla har att erbjuda.

Intensiv spanskakurs plus

Om du verkligen tar dina spanskastudier på allvar och vill öva och förstärka dina kunskaper lite mer innehåller denna kurs 5 respektive 10 timmar per vecka med extralektioner på eftermiddagarna i mycket små grupper. Denna kurs är också ett bra alternativ om du bara ska vara i Spanien en kort tid och vill få ut så mycket som möjligt av vistelsen.

Intensiv spanskakurs + privatlektioner

Kombinera förmiddagarnas intensivlektioner med privatlektionernas fördelar på eftermiddagarna. Privatlektionerna är helt anpassade till dig och du bestämmer vad som ska ingå i dem.

Intensiv spanskakurs för yrkesanvändning

Vår intensiva spanskakurs på förmiddagarna som förbättrar din allmänna spanskanivå kombineras med extra privatlektioner på eftermiddagarna som är inriktade på dina yrkesbehov: det kan t.ex. vara affärsspanska, juridisk spanska, medicinsk terminologi eller översättning.

DELE – Officiellt diplom i spanska språket

Giralda Center ingår i Instituto Cervantes nätverk av ackrediterade språkskolor och är även medlem av Fedele och därför man kan skriva examen för DELE-diplomen på vår skola. Vi erbjuder två olika format av förberedande kurser för DELE-examen: året runt erbjuder vi kombinerade kurser eller korta, intensiva förberedelserkurser som hålls i två veckor före provdatumen.

Privatlektioner i spanska

Privata spanskalektioner, som är tillgängliga året runt, där du bestämmer antal timmar, datum och innehåll. En helt skräddarskydd kurs som uppfyller dina specifika behov för spanska och där du bestämmer takten.

Intensiv spanskakurs “på ditt sätt”

Ett utmärkt tillfälle att berika din upplevelse: efter den intensiva spanskakursen på förmiddagen kan du lägga till en extralektion på eftermiddagen med valfritt innehåll. Vi erbjuder bland annat matlagning, flamenco och kulturell fördjupning.

Intensiv spanskakurs + yrkespraktik

Det bästa sättet att förbättra din spanska i ett yrkesmässigt sammanhang och samtidigt få erfarenhet från företag eller organisationer inom branscher som turism, hotell och restaurang, kommunikation, juridik, medicin, utbildning, frivilligorganisationer och marknadsföring.

Intensiv spanskakurs + arbetslivserfarenhet

Spanien är världsledande inom hotellbranschen och prestigefulla spanska hotellkedjor finns över hela världen. Giralda Center erbjuder dig chansen att få yrkeserfarenhet med betalda arbeten inom hotell på spanska fastlandet, Balearerna och Kanarieöarna, året runt.

Spanskakurser för familjer

För varje år är det fler familjer som vill semestra I Spanien och kombinera det med en gemensam spanskakurs. Giralda Center erbjuder olika typer av boende i centrala Sevilla och vår erfarenhet av skräddarsydda kurser kombinerade med kulturella aktiviteter. En unik och oförglömlig upplevelse för hela familjen.

Spanskakurser för skolor och universitetsgrupper

Giralda Center har stor erfarenhet av att organisera spanskakurser för skolor, institutioner och universitet. Vi utformar skräddarsydda program enligt din organisations behov, eller erbjuder möjligheten att integrera dina studenter i våra intensiva spanskakurser.

Intensiv spanskakurs + Au pair-plats

Med detta alternativ kan du delta i en av våra intensivkurser på förmiddagarna och arbeta som au pair hos en spansk familj i Sevilla.

Spansk fördjupningskurs i hemlandet

På Giralda Center har vi stor erfarenhet av att skicka erfarna och professionella spanskalärare utomlands för att återskapa fördjupningskursen i studentens hemland.