Välkommen till vår skola

Giralda Center Giralda Center Spanish House ligger i Sevilla, huvudstaden i Andalusien. Skolan grundades 1983 – vi har tagit emot tusentals studenter i våra klassrum i över 30 år och hjälpt dem att lära sig spanska.

Förutom kurser i spanska som främmande språk för studenter från hela världen, erbjuder Giralda Center också kurser i engelska, franska, tyska och italienska för lokala spanska studenter. Detta gör oss till en språkskola där den multikulturella faktorn utgör ett mervärde för våra studenter.

Giralda Center har ett fördelaktigt läge i centrala Sevilla: ett stenkast från slottet Reales Alcazares och dess trädgårdar, Santa Cruz-kvarteret, katedralen och klocktornet la Giralda och Sevillas historiska universitet. Vi finns på adressen Menéndez Pelayo 16, som är en av Sevillas mest välkända avenyer. Det är lätt att hitta till oss; till fots, på cykel, med buss eller tunnelbana.

Skolan ligger i en modern byggnad med 18 rymliga klassrum som är utrustade med interaktiv teknik. Skolans anläggningar är anpassade för funktionshindrade studenter. Vi tillhandahåller både datorer och gratis WiFi i alla våra anläggningar. Det finns också rymliga studieutrymmen och en takterrass. Skolan är omgiven av de vackra Murillo-trädgårdarna.

Giralda Center erbjuder 14 olika typer av spanskakurser, som är utformade med tanke på olika studenttypers utbildningsbehov, från allmän spanska till praktikplatser och arbetslivserfarenhet, behörighet till spanska universitet, skräddarsydda program för gymnasier och universitet, spanskakurser för familjer, spanska och matlagning, au pair-arbete, affärsspanska, DELE-förberedelse, privatlektioner, etc. Åldersgrupperna för våra studenter är från 18 år på de allmänna kurserna, till program för tonåringar och skolor (12-16 år).

All vår personal är mån om att hjälpa våra studenter med allt som gäller deras studier, boende eller vistelse i Spanien. Vårt mål är att våra studenter ska känna sig bekväma i en respektfull och familjär miljö, och framför allt att den tid de tillbringar på Giralda Center ska vara så produktiv som möjligt.

giraldacenterimg

Vi finns i Sevilla historiska stadskärna

Giralda Center Spanish House har utsikt över Murillo-trädgårdarna och slottet Reales Alcazares murar, ett stenkast från Sevillas universitet.

Om vårt team

Vi älskar vårt jobb och det är den avgörande skillnaden. Lärarna på Giralda Center är dynamiska personer som var och en har sin personlighet, men de har fyra gemensamma egenskaper: energi, fallenhet, professionalism och innovation.

Studentberättelser

Giralda Center i Sevilla är enligt min åsikt en verkligt speciell spansk språkskola. Under de senaste fem åren har jag gjort stora framsteg med min spanska här. En härligt familjär stämning … på Giralda Center.

Har du några frågor om våra spanskaskola?

Vi talar tyska, engelska, franska, italienska, mm. …fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Våra ackrediteringar

Giralda Center är ackrediterat av Instituto Cervantes, är medlem av IALC och har avtal med många universitet och akademiska institutioner.

Instituto Cervantes

Universidad de Sevilla
Fedele
Ees
Csn
Español en Andalucía
Instituto Cervantes